Hyvä asiakas,

Koronavirustapausten lisääntyessä Memera tekee muutoksia toimintaansa asiakkaiden ja työntekijöiden terveyden suojaamiseksi. Periaatteena on, että noudatamme aina viranomaisten linjauksia koronaviruksen suhteen. Samalla haluamme varmistaa, että pystymme toimimaan normaalisti ja tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua myös tässä haastavassa tilanteessa.

Aineiston toimitus

Suosittelemme, että toimitat yrityksesi kirjanpitoaineistot ja palkkatiedot sähköisesti tai postitse. Tietoja voi myös antaa puhelimitse. Vältä arkaluontoisen materiaalin lähettämistä salaamattomalla sähköpostilla.

Kaikilla konttoreilla on myös postilaatikot mihin aineiston voi jättää.

Tapaamiset

Tavoitat oman yhteyshenkilösi parhaiten sähköpostitse tai puhelimitse.

Pyrimme järjestämään kaikki palaverit ilman fyysistä tapaamista. Kokoustathan siis kanssamme mahdollisuuksien mukaan puhelimitse tai verkon välityksellä.

Jos asia vaatii, voimme järjestää myös henkilökohtaisen tapaamisen.

Tällöin vältämme kättelyä ja noudatamme tarkasti hyvää käsihygieniaa. Välttämättömissä fyysisissä kohtaamisissa pidämme vähintään yhden metrin sosiaalisen etäisyyden.

Asiakkaan toimitiloissa työskentelevä henkilökuntamme noudattaa asiakasyrityksen ohjeistuksia.

Valtion hallituksen ohjeistuksen mukaisesti ulkomailta palanneet työntekijät eivät saavu toimistolle kahteen viikkoon. Vältämme matkustamista myös kotimaassa. Kaikki Memeralaiset, joiden perheenjäsen on määrätty karanteeniin, tekevät etätyötä mahdollisuuksien mukaan/pysyvät kotona 14 vuorokauden ajan.

Seuraamme tarkasti hallituksen ja viranomaisten ohjeistuksia ja päivitämme toimintaohjeitamme niiden mukaisesti.

Kaikissa kysymyksissä voit olla yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi.

Merja Kaarto

Ab Memera Oy

merja.kaarto@memera.fi
(02) 2116 300

"Kukaan ei tiedä kaikkea,
mutta me otamme asioista selvää!