Memera toimi Paraisilla, Nauvossa, Korppoossa sekä Houtskarissa. Isännöintikohteita meillä on myös Turun alueella sekä muissa naapurikunnissa.

Hoidamme hallinnollisia, taloudellisia ja teknisiä tehtäviä asunto-osakeyhtiöille sekä kiinteistöosakeyhtiöille hyvää isännöintitapaa noudattaen. Asiakasyhtiön kanssa räätälöimme isännöinnin laajuuden yhtiön tarpeen mukaan. Pyrimme hoitamaan sekä kiinteistöjä että panostamaan asumisviihtyvyyteen.

 

——————————————-

Ab Memera Oy:s disponenttjänster för Pargas centrum, St Karins och Åbo har separerats till ett eget bolag under hösten 2021. Det nya bolaget heter Ab Dispomera Oy och dess kontor finns fr.o.m. 1.9 på adressen Fredrikaplanen 1, Pargas.

Disponentens nya kontaktuppgifter:
christel.sonntag@dispomera.fi
0400 114450

Ab Memera Oy:n isännöintipalvelut Paraisten keskustan, Kaarinan ja Turun osalta ollaan eriytetty omaksi yritykseksi syksyllä 2021. Uusi yhtiö on Ab Dispomera Oy ja konttori sijaitsee 1.9. lähtien osoitteessa Fredrikanaukio 1, Parainen.

Isännöitsijän uudet yhteystiedot: christel.sonntag@dispomera.fi
0400 114450

——————————————-

"Meiltä myös asiantuntija-apua isoihin projekteihin

Tarjoamme myös asiantuntija-apua suurempien projektien (esim. putki- tai julkisivuremonttien) suunnittelussa, valvonnassa ja toteuttamisessa.

Meillä on luotettavia yhteystyökumppaneita, joiden avulla pystymme hoitamaan kaikenlaisia tehtäviä kattavasti.

Isännöinnin Sähköinen asiointi

"Kukaan ei tiedä kaikkea,
mutta me otamme asioista selvää!